Villa Augusta

Ideoita hyllyihin

Villa Augustan valikoimaan saapui erkokoisia metallisia hyllynkannattimia. Valmista itse niiden avulla juuri sen pituiset ja levyiset hyllyt kun kotiin tai mökille. Metalliset kannattimet sopivat myös ulkokäyttöön ja voit ne maalata Vintage maaleilla, jos haluat. Kannattimia voit nyt ostaa verkkopuodin kautta tai Villa Augustasta.

Kuvan hyllyssä on vanhaa lankkua, joka on maalattu Vintage Kalkkimaalien Moss Green maalilla ja vahattu Vintage sarjan valkoisella vahalla.

Nämä hyllyt ovat maalattu Vintage Warm Latte maalilla ja päälle on tehty valkoisella maalilla kuivaharjaus. Hyllyt on käsitelty värittömällä vahalla. Hyllyn kannattimet ovat myös kuivaharjattu, jotta vaaleampi sävy sopii paremmin hyllyjen ja seinän värin kanssa. Seinä on maalattu Vintage seinämaalilla ja sen sävy on Soft Sand.

Vastaa