Villa Augusta

Villa Augustan kesä ja yhden naisen unelma…

Villa Augustan toinen kesä on tuonut unelmieni täyttymyksen… Asiakkaat ovat löytäneet Augustan ja Vintage maalikursseista on tullut todella suosittuja. Olen onnellinen siitä, että olen voinut sytyttää luovuuden kipinän, niin moneen maalaajaan.

Augustan pihaa on kohennettu kesän aikana ja pihakukkien loistoa ovat monet ihmetelleet… Kesähuone on melkein valmis, vielä pitää jonkin verran rakentaa ikkunien ympärille, jotta talvella ei sada lunta tupaan…

Augustan majoitus on käynnistynyt ja vieraat ovat nauttineet ranskalaisesta sisustustyylistä.

Kesän aikana on ollut erilaisia kirjoituksia Augustasta Rannikkoseudussa, Turun Sanomassa ja Koti ja Keittiö teki todella mukavan monisivuisen jutun Naantalista matkailukohteena. Siihen pääsivät mukaan Naantalin saaristolaisetkin.

Kesää jatkuu vielä, joten nautitaan siitä ja poikkea käymään täällä Merimaskussa. Tule tutustumaan Villa Augustaan ja nauti samalla lounas Augustan viereisissä ranvintoloissa. Rantamakasiinin yhteyteen tuli tänä kesänä Nådendal Segel Club ja on upeaa seurata Augustan ikkunoista, miten veneitä kulkee ohi tai kiinnittyy pitkälle Rantamakasiinin edessä olevalle laiturille.

Jos Villa Augusta on ollut unelmieni täyttymys on myös upeaa olla osana Merimaskua ja Naantalia. Merimaskussa on mukava kylämäinen henki, jossa autamme toisiamme ja kannustamme yhteistä tekemistä.

Olen kiitollinen teille kaikille, jotka olette tehneet unelmastani mahdollisen tavalla tai toisella.

Ihanaa kesää kaikille!

 

Vastaa