Villa Augusta

Sisusta patsailla… Antiikin Kreikan patsaat saivat uuden twistin…

Kreikkalainen taiteilija Alexandra loi antiikin kauneudesta modernin sisustusidean. Eternity Today kokoelma tuo ajattoman antiikin Kreikan kauneuden modernilla ja taianomaisella, mutta silti ajattomalla tyylillä. Klassiset antiikin Kreikan patsaat ovat muotoutuneet kreikkalaisessa ateljeessa käsinvalmistetuiksi tarinoiksi, jotka kertovat hiljaisuudellaan kauneudesta ja arvokkuudesta, voimasta ja viisaudesta, nuoruudesta ja toivosta. Niiden kuiskaus toivottaa meidät nauttimaan ajattelusta. Eternity Today on ensimmäinen Sophia Enjoy Thinking kokoelma.

Patsaat ovat käsinvalmistettu kreikkalaisesta ceramine- aineksesta, joka on sekoite maasta ja marmorista saatua jauhetta imitoiden antiikin Kreikan reseptejä. Aines on myrkytön ja ympäristölle ystävällinen.

Eternity Today kokoelma on täydentänyt Villa Augustan valikoimaa. Kokoelmaan kuuluvat myös upeat koristetyynynpäälliset kauniilla sävyillä. Yksi tai useampi tyyny sopii täydentämään muita sisustustyynyjäsi.

Vastaa