Kurssit

Sisustusmaalaus- ja tuunauskurssi kalkkimaaleilla

Kurssilla käytetään Jeanne d’Arc Living Vintage kalkkimaaleja,

vahoja sekä vesiohenteista lakkaa.

Kursseillani opetan erilaisia tekniikoita, joita voit hyödyntää sisustuksessa ja askartelussa.

Työskentely tapahtuu pienissä ryhmissä (max.10),  jotta kaikki saavat intensiivistä opetusta ja pääsevät kokeilemaan kaikkia tekniikoita. Kurssit soveltuvat hyvin esimerkiksi työ- tai ystäväporukalle.

Järjestän sopimuksen mukaan ystäväporukoille kursseja (min. 6 henkilöä). Päivän ja kellon ajan voimme sopia yhdessä. Katso myös blogista tarjous kurssi+majoitus max 4 henk. jos haluat tulla mukavalle luovalle matkalle Merimaskuun ja käydä vaikka Naantalissa, joka on vain 11km:n päässä.

Kurssin hinta on 55€/henkilö ja se sisältää pienin purkin kalkkimaalia ja vahaa, sekä pensselin. Kurssin kesto 3 tuntia. Kursseja järjestetään iltaisin tai lauantaisin iltapäivällä. Tarvitset  oman maalattavan  esineen tai pienihuonekalun mukaan. Hintaan sisältyy kahvitarjoilu.

Kurssivaraukset voit tehdä sähköpostilla jaana@coniel.com

Kurssin hinta tulee maksaa kokonaisuutena viimeistään 10 päivää ennen ryhmän kanssa sovittua kurssin ajankohtaa.

Vuodelle 2018 ajankohdat vielä avoin.

Ilmoitaudu mukaan sähköpostilla jo tänään jaana@coniel.com

 

Joulutuunaus ilta Villa Augustassa 22.11. klo 17.30 alkaen.
Tule mukaan muuttamaan vanhat joulukoristeet uuden sävyisiksi. Vintage sarjan maaleilla ja vahoilla saat aivan uudenlaiset koristeet vanhoista joulukoristeista. Voit kokeilla myös Vintage metallimaaleja. Hinta 35€ johon sisältyy tarvikkeet ja kahvitarjoilu. Varaa oma paikkasi jaana@coniel.com