Villa Augusta

Tervetuloa Villa Augustan verkkosivuille

yleiskuva

Kun Villa Augusta tänä kesänä 9.6 aukaisi ovensa oli vuoden uurastus remontin kanssa takanapäin. Jotain pientä on vieläkin keskeneräistä, mutta se on vähän niinkuin elämäkin, koskaan kaikki ei ole valmista. Unelmani täyttyi Villa Augustan myötä ja sisustusliike onkin saanut hyvän vastaanoton. Paikalliset merimaskulaiset olivat kauan kaivanneet jotain lisää kirkonkylään ja monet olivat myös ehtineet murehtia entisen Merimaskun kunnatalon kohtaloa. Kesäiset Merimaskun Suvilystit todistivat sen, että olin saanut aikaan jotain hyvää. Monet kävivät vierailulla ja antoivat minulle kiitosta ja kannustusta talon remontista ja itse liikkeestä.

Villa Augusta pyrkii tarjoamaan sisustukseen kaikkea sellaista, mitä muualta et ehkä löydä. Valikoimaan kuuluu vanhat aidot ranskalaiset maalaishuonekalut ja erilaisia yksittäisiä sisustusesineitä ja -tekstiilejä. Tämän lisäksi Augusta tarjoaa uutta sisustukseen sopivia tuotteita, joiden avulla voit luoda lämpimän ja kotoisan tunnelman omaan kotiisi tai vaikka mökille.

Augustan valikoimasta löydät  myös Vintage kalkkimaalit ja niistä on tullutkin todella suosittuja. Maalit ovat helppoja käyttää, koska ne eivät vaadi paljonkaan vaivaa. Voit unohtaa hionnan ja maalin- tai lakanpoiston. Kalkkimaali tarttuu kaikille pinnoille, myös lasiin ja metalliin ja se kuivuu nopeasti. Vintage kalkkimaalit ovat osa Jeanne d’Arc Living tuotesarjaa. Maalit eivät sisällä myrkyllisiä kemikaaleja, ne ovat vesiohenteisia ja hajuttomia sekä noudattavat Euroopan standartia EN71-3. Maalit sopivat hyvin kaikenlaisiin huonekaluihin, myös lasten ja niillä on helppo tuunailla aivan mitä vain. Villa Augustassa järjestetään säännöllisesti sisustusmaalaus- ja tuunailukursseja.

Augustan verkkosivuille tulee myös puoti, josta voit tilata sisustusta tai maaleja suoraan kotiin. Puotia valmistellaan kokoajan, mutta se vaatii paljon valokuvia ja sisältöä, ennen kuin se on täydellisesti valmis.

Jatkossa tulet löytämään näiltä sivuilta kaikkea mitä Augustassa tapahtuu.

Haluan toivottaa sinulle hyvää syksyn jatkoa ja tervetuloa tutustumaan Villa Augustaan.

Ystävällisin terveisin

Jaana

 

Vastaa