Villa Augusta

Kesätuulet puhaltavat Villa Augustassa

Toukokuun aikana on Villa Augustan ympäristössä ja sisällä tapahtunut kaikenlaista.

Augustan yläkertaan avautuu kesäkuun alussa kodikas ranskalaishenkinen majoitustila 4 hengelle.

Majoitus sisältää 2 makuuhuonetta, parisänky ja 2 erillistä sänkyä, olohuone ja WC sekä keskiaulassa on jääkaappi, kahvi- ja vesikeitin sekä mikrouuni. Alakerrassa on upea 10 neliön kylpyhuone ja erillinen sisäänkäynti. Lisätietoja jaana@coniel.com

Pihalla tehdään porrasremonttia ja terassi saa hieman jatketta liikkeen sisääntulon toiselle puolelle.

Kukat kukkivat jo laatikoissa ja talon parkkipaikan sivureunaan rakennetaan vanhoista ikkunoista kasvi/kesähuone kesätuotteille ja siellä tai terassilla voit nauttia hyvää Nespresso kahvia. Kesähuoneeseen tulee tarjolle sisustusta pihalle ja mökille. Nyt kaikki tuotteet ovat jo sisällä liikkeessä.

Villa Augustan alapuolella ollut vanha ränsistynyt kaupparakennus on purettu pois jättäen tontin odottamaan uusia suunnitelmia. Toukokuun aikana on Rantamakasiinin sisätiloja kohennettu Augustan voimin JDL kalkkimaaleilla ja nyt on taas niin mukavaa, että Rantamakasiini on auki pitkän talviunen jälkeen. Tänä kesänä Rantamakasiinin yhteyteen tulee Nådendal Segel Club ja pursiseuran clubi housena toimii Rantamakasiinin ravintola.

17.6 on Merimaskun rannan  perinteiset Suvilystit. Paikkana Augustan ja  Rantamakasiiniin ympäristö.Paljon ohjelmaa, myyntikojuja, koirabaari ja Merimaskun kirkko on avoinna. Kirkossa Lystien aikana 2 kertaa opastettu aikamatka kirkon historiaan.

8.7 on uusi tapahtuma ”Onko Perunassa Mitään Itua?” Villa Augustasta Rantamakasiinin. Saariston Sapakset (tapakset) kokkienvalmistamana, ohjelmaa ja mielenkiintoisia esitelmiä.

Kesän aikana suositut JDL Kalkkimaaluskurssit jatkuvat: varaa oma paikkasi 6.6, 4.7 tai 8.8 pidettäviin kursseihin. Lisätietoja kursseistä löydät kalkkimaaluskurssi otsikon alta näillä nettisivuilla.  Voit myös luoda oman kurssi-illan ystävien kanssa Augustan tiloissa. Min. 5 henkilöä. Lisätietoja: jaana@coniel.com

Uusia tuotesarjoja on saapunut jo huhti-toukokuussa ja muutama päivä sitten saapui kotimainen design sarja kaikille koirien ja hevosten ystäville. Horse & Highness sarja sisältää kodin tekstiilejä ja tarjottimia, unohtamatta merellistä kesähenkeä.

Haluan toivottaa kaikille ihanaa kesänalkua.

Tervetuloa Merimaskun Rantaan nauttimaan kesäpäivästä!

 

Vastaa